10 Ara 2014

Antalya diş hekimi önerisi

Antalya Diş Hekimi AG Dental


Bu ilk yazımda sizlere ilk önerimide yapmış oluyorum. Antalya diş hekimi Sibel Erdoğan Akkaya tarafından kurulan AG Dental KlinikAntalya diş kliniği olarak hizmet vermektedir.

Antalya'da hizmet veren antalya diş hastanesi agdental klinik, diş implant, diş beyazlatma ve diş estetiği gibi hizmetler vermekte.

Alanında uzman antalya diş hekimi kadrosu ile Konyaaltı'nda hizmet veren AG Dental, nezih, ferah ve temiz bir diş hekimi ortamında hizmet veriyor.

Diş hekimlerinin ve asistanlarının güler yüzü, sizi müşteriden daha çok kendi hastaları olarak benimsemeleri ve işlerini severek yapmaları büyük artıları.

Mutfak'ta ise aç ve sussuz kalmayacağınızında garantisini verebilirim. Antalya Diş Hastaneleri arasından buranın farkı var. Siz sıranızı beklerken canınız sıkılmıyor. Mutfakta ki şiirin ablamız hemen gelip karnımızın aç olup olmadığını soruyor, o gün menüde ne varsa bize de ikram etmeye çalışıyorlar. Yani kısa bir diş kliniğinde bön bön beklemiyorsunuz o sıcaklığı ve samimiyeti sohbetlerine yansıyor ve sizinde çekincenizi ve yabancı duruşunuzu ortadan kaldırıyor. Zaten ikram ettikleri soğuk yada sıcak içecekler veya tatlılar muhabbete muhabbbet katıyor. Sonra durup kendinize ya ben buraya diş tedavisi için gelmiştim ama kendime arkadaş ortamında gibi hissetim diyorsunuz.

Eğer sizde o sıkıcı ve bunaltıcı antalya diş hekimi yada kliniği, hastanelerinden sıkıldıysanız önerim size AG Dental Klinik olacaktır.

AGDental Klinik
bilgi@agdentalklinik.com
www.agdentalklinik.com

Hiç yorum yok: